Explorând Peninsula Balcanică

Prin localizarea geografică unică și traseele 4x4 grozave, Bulgaria oferă turiștilor posibilitatea de a se îmbarca în aventuri off road și de a participa în activități grozave pe tot parcursul anului. Bulgaria are un cadru natural bine conservat, cu trei parcuri naționale, zone protejate și nenumărate parcuri și rezervații. Vei fi uimit de frumusețea și diversitatea florei și faunei din Bulgaria. Ai de ales dintr-o mulțime de activități în mijlocul naturii, astfel încât nu ai cum să pleci nemulțumit. Civilizația nu a deteriorat cu nimic aceste locuri fermecătoare, iar minunile naturii pierdute în alte locuri sunt încă prezente în Bulgaria. În plus, cultura locală și istoria fascinantă fac din Bulgaria o destinație de vis pentru orice turist. RINA Adventures te invită în Bulgaria pentru o aventură off road unică.

Circuit 5 zile
Contacteaza-ne pentru detalii
si pret

Ziua 1

Capitala Mării Negre

Sosirea la aeroportul din Varna și întâlnirea cu ghizii. Vom face un tur scurt, atât cât ne va permite timpul, iar apoi ne vom îndrepta spre cabana din munți, localizată pe marginea unui frumos lac, unde ne vom petrece seara. La cabană, te vei bucura de o cină festină, acompaniată de un spectacol de folclor, care te va introduce în cultura acestei țări minunate.


Ziua 2

Croazieră și vizită la Balcic

Ziua începe cu un tur al orașului Balcic, care include o vizită la faimoasele Grădini Botanice. Apoi ne îndreptăm spre port unde ne întâlnim cu Gullet, căpitanul vasului, care ne va conduce într-o croazieră de vis, pentru a vedea "Perla Neagră" dintr-o nouă perspectivă. Pentru cei care doresc, va fi timp și pentru o sesiune de înot. Vom lua prânzul la bordul bărcii și ne vom opri în Portul Varna, unde vom face un tur al monumentelor istorice din acest oraș, printre care se numără şi o impresionantă catedrală. Vom avea timp liber pentru cumpărături, după care ne vom întoarce la cabană pentru o seară de relaxare și pentru a profita din plin de facilitățile hotelului.


Ziua 3

Râul Kamchia și călărie

Dimineața facem o plimbare de vis, călare, printr-o frumoasă pădure verde. După un scurt instructaj de siguranță, fiecare decide dacă dorește să călărescă sau să facă plimbarea într-o trăsură. Drumul ne va conduce spre o cabană vânătorească, unde vom lua prânzul cu localnicii. Următoarea destinație este Râul Kamchia, unde vom face o plimbare distractivă cu hidrobicicleta, aproape de locul de vărsare al râului în Marea Neagră. Ne întoarcem la cabană pentru a încheia ziua în jurul unui foc de tabără și pentru a vedea un film.


Ziua 4

Culmile muntoase ale Balcanilor

Pornim spre munți și traversăm sate pitorești, unde timpul parcă a stat în loc. Ne oprim la Cetatea Provadia, impresionantă prin localizarea unică. Vom face un tur al cetății, iar ghidul local ne va povesti istoria fascinantă a locurilor. Ne continuăm călătoria spre Madara, pe culmile munților, și ne oprim pentru a admira în liniște priveliștile de vis. Luăm prânzul într-o atmosferă fermecătoare, într-o livadă locală. Prânzul va fi urmat de o surpriză, iar apoi ne îndreptăm din nou spre cabană pentru ultima seară.


Ziua 5

Plecarea spre casă

După micul dejun, vom face un tur al Varnei, în funcție de timpul disponibil. Apoi ne vom îndrepta spre aeroport pentru zborul de întoarcere.

Preț

0€/persoană - cazare 2 persoane în cameră dublă, 4 persoane în jeep = € spre confirmare

Suplimentul pentru camera single variaza si este disponibil la cerere.


Prețul include

 • pensiune completă
 • transportul cu jeepuri Kia Sorento sau cu echivalentul lor, 4 pasageri/jeep
 • costul carburanților
 • o "cutie cu bunătăți" în fiecare jeep, conținând gustări, cafea etc. transportul între locații
 • transportul între locații
 • bacșișurile pentru localnici
 • cazarea la hotel de 3/4 stele
 • apă minerală în fiecare zi
 • taxe de intrare la rezervațiile naturale, parcurile și spectacolele din program
 • ghid profesionist din echipa RINA Adventures
 • ghid local
 • personal jeep

Prețul nu include

 • zborurile spre și de la destinație
 • asigurările de călătorie personale și de bagaj aferente sejurului
 • cheltuieli personale (băuturi în timpul meselor, suveniruri, etc.)
 • taxele de viză și aeroport

Destinații