De la Alpii Dinarici spre Marea Adriatică

Te invităm într-un circuit 4x4 revigorant, în mijlocul unui peisaj mirific, cu lacuri albastre ca văzduhul, rezervații naturale, sate pitorești și multe altele. Natura sălbatică este presărată cu tradiții diverse. Muntenegru este o țară mică, așezată pe malul Mării Adriatice, la capătul sud-vestic al Balcanilor. Deși teritoriul său nu este vast, Muntenegru este plin de minuni naturale. Râurile limpezi, lacurile turcoaz, rezervațiile naturale bine conservate, pădurile luxuriante, piscurile înalte și satele deosebite sunt doar câteva dintre lucrurile care te vor fermeca în această țară. Topografia variată și sursele variate de apă dau naștere la o mulţime de colțuri de rai a căror frumusețe și liniște îți vor tăia răsuflarea. RINA Adventures te invită într-un circuit 4x4 care te va conduce pe cele mai frumoase drumuri, spre peisaje virgine care îți vor face inima să tresară.

Circuit 7 zile
Contacteaza-ne pentru detalii
si pret

Date de plecare:

Ziua 1

Pe malul apelor liniștite ale lacului.

Ne întâlnim la Podgorica, capitala Muntenegrului. De acolo, pornim într-o călătorie scurtă spre Lacul Skadar. Ne bucurăm de o pauză de cafea pe malul acestui lac idilic. Ne întoarcem la Podgorica, unde ne cazăm la hotel și, după cină, ne plimbăm pe străzile celui mai mare oraș din Muntenegru, ale cărui străzi prind viață după lăsarea serii.


Ziua 2

Frumusețe fără sfârșit.

Ne îmbarcăm în jeepuri și plecăm într-o călătorie de vis prin Canionul Muraca. Se pot scrie cărți despre frumusețea extraordinară a rezervației naturale Biogradska. Vei fi fermecat de potecile pitorești, de lacurile turcoaz hipnotizante și de pădurile dese. Biogradska este una dintre cele mai vechi și mai încântătoare rezervații naturale din Europa. Ne îndreptăm spre stațiunea de schi Kolasin, unde ne petrecem seara într-un hotel luxos.


Ziua 3

O zi de aventuri.

Pornim cu jeepurile spre Canionul Râului Tara, unul dintre cele mai adânci canioane din lume și o fereastră spre splendorile naturii. Urmează o sesiune de rafting care îți va da ocazia să vezi canionul dintr-o perpectivă unică. Ajungem la casa unui localnic pentru un prânz gustos tradițional. După masă, ne continuăm drumul spre munții Sinyavina, care ating o altitudine de 2000 de metri, și admirăm minunatul Râu Tara. Ne întoarcem la hotelul din Kolasin pentru o noapte odihnitoare.


Ziua 4

De la înălțimile munților spre malul mării.

Ne întoarcem la Podgorica prin Canionul Muraca și ne despărțim cu greu de priveliștile magnifice. Pe un drum paralel cu Marea Adriatică, ne îndreptăm spre rămășițele domniei italiene în Muntenegru. După formalitățile de cazare la hotel, ne petrecem seara în centrul vechi al orașului Budva, plimbându-ne pe alei și vizitând bisericile catolice și ortodoxe.


Ziua 5

O porție de adrenalină la Kotor.

Vizităm orațul-port Kotor, un loc inclus pe lista patrimoniilor mondiale ale ONU. Plimbarea prin oraș ne va duce înapoi în timp, în Evul Mediu. Vom lua o porție de adrenalină într-o experiență de rafting în fiordul Kotor. Înfometați după o aventură minunată, ne oprim pentru prânz la un restaurant pescăresc de pe plajă. După-amiază, ne întoarcem la hotelul din Budva și ne relaxăm cu o plimbare pe malul mării. Seara ne reunim pentru o cină festivă în portul plin de viață.


Ziua 6

O zi relaxantă pe plaja Mării Adriatice.

Ziua este dedicată în întregime relaxării pe fermecătoarele plaje ale Mării Adriatice. Seara ne bucurăm de o cină îmbelșugată de rămas-bun.


Ziua 7

O călătore spre Evul Mediu.

Înainte să părăsim coasta, ne oprim în punctul cel mai înalt din regiune, pentru o priveliște de vis. Pe drum, facem un popas pentru un prânz delicios pe bază de pește sau de specialități vegetariene. Vizităm orașul Njeguši, faimos în lume pentru jambonul prosciutto produs aici. Apoi ajungem în Podgorica, unde vei fi condus la aeroport pentru zborul de întoarcere.

Preț

1085€/persoană - cazare 2 persoane în cameră dublă, 4 persoane în jeep

865€/persoană în jeep privat

Suplimentul pentru camera single variaza si este disponibil la cerere.


Prețul include

 • pensiune completă
 • transportul cu jeepuri Toyota 4 Runner sau cu echivalentul lor, cu 4 pasageri/jeep
 • costul carburanților
 • o "cutie cu bunătăți" în fiecare jeep, conținând gustări, cafea etc.
 • transportul între locații
 • bacșișurile pentru localnici
 • cazarea la hotel de 3/4 stele
 • apă minerală în fiecare zi
 • taxe de intrare la rezervațiile naturale, parcurile și spectacolele din program
 • ghid profesionist din echipa RINA Adventures
 • ghid local
 • personal jeep

Prețul nu include

 • zborurile spre și de la destinație
 • asigurările de călătorie personale și de bagaj aferente sejurului
 • cheltuieli personale (băuturi în timpul meselor, suveniruri, etc.)
 • taxele de viză și aeroport

Destinații