Explorând culmile din Catalonia și Aragon

Pirineii, care se întind de-a lungul Spaniei, Franței și Andorrei, sunt o adevărată bijuterie a naturii. Pădurile mereu verzi, râurile repezi și lacurile alpine alcătuiesc un peisaj de vis. Topografia unică a locurilor și comorile naturale sunt copleșitoare. Te vei simți ca în paradis în satele pitorești, degustând cele mai delicioase bucate și vinuri. Vei călători cu mașini de teren și vei face plimbări într-un decor care îți va tăia răsuflarea. Călătoria magică prin Pirinei se va încheia în frumoasa capitală a Cataloniei, Barcelona. Alătură-te RINA Adventure pentru o experiență în cele mai frumoase colțuri ale naturii din Europa.

Circuit 7 zile
Contacteaza-ne pentru detalii
si pret

Date de plecare:

Ziua 1

Începutul urcării în Pirinei.

Sosirea la Barcelona și îmbarcarea în jeepuri. Prima oprire este la Lleida, unde ne vom dezmorți cu un scurt tur al orașului. Continuăm călătoria prin trecătorile Pirineilor, de-a lungul râurilor și dealurilor pitorești. Vom face câteva opriri în sate și orășele și vom ajunge la destinația noastră, orașul Escalona, unde ne vom petrece noaptea și ne vom bucura de o cină tradițională grozavă.


Ziua 2

Canionul Anisclo și înălțimile Pirineilor.

Călătorim de la Escalona spre Anisclo Gorge pentru a face un tur al acestui loc magnific. Apoi traversăm o trecătoare și ne îndreptăm spre Val D'Aran, o zonă cu o topografie uimitoare. Ne vom afla la o altitudine de 2000 de metri și vei putea admira peisaje de vis spre crestele muntoase din împrejurimi. În a doua parte a zilei ajungem la Vielha, unde ne vom petrece restul serii.


Ziua 3

Rezervația Aguas Tuertas.

Prima oprire după Vielha este stațiunea de schi Baqueira Beret. În drumul nostru spre granița cu Franța, vei admira privelişti care îți vor tăia răsuflarea. Vom face câteva opriri în pitoreștile așezări din zonă pentru a te bucura în liniște de frumusețea locurilor. Urmează o excursie off-road spre valea Rio Noguera La Pallaresa, unde vom fi cazați.


Ziua 4

Rafting pe Rio Noguera.

După o scurtă prezentare a măsurilor de siguranță, vom porni într-o experiență extraordinară de rafting pe Rio Noguera. Vei avea ocazia să vezi locuri spectaculoase dintr-o perspectivă unică, înainte să ne oprim pentru un prânz delicios. Ne vom întoarce la Aguas Tuertas, la același hotel, unde vei avea timp să te relaxezi și să împărtășești gânduri despre experiențele zilei cu ceilalți turiști.


Ziua 5

Bine ai venit în Andorra!

Ziua începe cu un tur al celor mai vechi sate din Pirinei și cu o excursie în faimoasa vale Tor. Vom traversa trecătoarea spre Andorra și vom vizita locuințele ciobanilor. Te vei bucura de momente culturale unice și vei afla mai multe despre izolarea în care trăiesc localnicii. Vom traversa valea Col de la Botella și vom ajunge în Anisclo, unde vei avea timp să vizitezi faimoasa stațiune de schi.


Ziua 6

Parc de aventuri.

Urmează o zi de activități distractive și fascinante. Imediat după prezentarea măsurilor de siguranță, ne vom îndrepta spre parcul de aventuri pentru a experimenta frumusețea înălțimilor. Ne vom împărți pe grupuri, în funcție de nivelul de experiență și formă fizică al fiecăruia. Ne vom trage răsuflarea admirând peisajele spectaculoase de la granița dintre Franța și Spania, în timpul călătoriei cu jeepurile spre De Civis, unde ne vom petrece seara. Ne vom opri la câteva atracții turistice din zonă și vom admira în voie asezările pitorești din regiune.


Ziua 7

Atracțiile turistice din Mont Serrat și Barcelona.

În drumul nostru spre Barcelona vom vizita crestele franjurate ale muntelui Mont Serrat și-i vom escalada culmile pentru o panoramă extraordinară a împrejurimilor. În funcție de ora de plecare a zborului de întoarcere, vei avea timp liber să explorezi Barcelona, un oraș încâtător.

Preț

1145€/persoană - cazare 2 persoane în cameră dublă, 4 persoane în jeep.

885€/persoană pentru jeep privat sau pentru jeep împărțit (maxim 4 persoane).

Suplimentul pentru camera single variaza si este disponibil la cerere.


Prețul include

 • demipensiune
 • transportul cu jeepuri Nissan Patrol Gr sau cu echivalentul lor, cu patru pasageri/jeep
 • prețul carburanților
 • o "cutie cu bunătăți" în fiecare jeep, conținând gustări, cafea etc.
 • transportul între locații
 • bacșișurile pentru localnici
 • cazarea la hotel de 3/4 stele în camere duble, în regim de demipensiune (mic dejun și cină)
 • apă minerală în fiecare zi
 • intrarea la rezervații naturale, parcuri și activitățile de rafting și canoe
 • un ghid profesionist
 • personal jeep

Prețul nu include

 • zborurile spre și de la destinație
 • asigurările de călătorie personale și de bagaj aferente sejurului
 • cheltuieli personale (băuturi în timpul meselor, suveniruri, etc.)
 • taxele de viză și aeroport

Destinații