Munții Cappadocia și Taurus.

În Turcia se află și lanțul muntos Taurus. Râurile repezi și satele modeste ascunse în golul alpin îți vor arăta o Turcie pe care nu o bănuiai. Pe lângă peisajele neobișnuite, te vei bucura și de Turcia renumită pentru preparatele delicioase și generozitatea localnicilor. Numai o experiență 4x4, cu activități interesante și distractive, te poate apropia de aceste locuri unice și uimitoare. Vei vizita izvoarele lacurilor și râurilor Turciei, vei face rafting pe ape învolburate și vei avea ocazia să admiri privelişti extraordinare, din puncte pe care numai cunoscătorii le știu. Cazarea în cabane pe malul lacului și o conversație cu mukhtar, bătrânul satului, sunt doar câteva dintre experiențele unice pe care le-am plănuit pentru tine. Medraft te invită la o călătorie incredibilă în Munții Taurus.

Circuit 5 zile
Contacteaza-ne pentru detalii
si pret

Date de plecare:

Ziua 1

Vechile cărări ale Antalyei.

Te vom întâmpina la aeroportul din Antalya și te vom conduce la hotelurile noastre de 3 și 4 stele. Vom începe vizita în Antalya cu o plimbare prin centrul vechi al orașului. Te vor fermeca zidurile vechi, portul istoric, faimoasa Poartă a lui Hadrian și moscheea Minaret. După cină, ne vom pregăti pentru activitățile captivante din restul călătoriei. Îți vom prezenta pe scurt măsurile de siguranță pentru zilele următoare și apoi te vom lăsa să te cufunzi într-un somn odihnitor.


Ziua 2

Cascade, izvoare și lacuri.

Călătoria spre spectaculoasa cascadă Uchisar trece prin sate împrăștiate pe coastele golașe ale Munților Taurus. Odată ajunși la cascadă, te vom lăsa să te apropii pe cât de mult este posibil de apele reci și agitate. Va urma un prânz sănătos și delicios, cu specific local, la o fermă din apropiere. În partea a doua a zilei, te vei putea relaxa pe malul lacului din apropierea orașului Ierdir. Foarte aproape de lac se află și hotelul nostru, înconjurat de o livadă de meri. Miresmele și liniștea din împrejurimi te vor vrăji.


Ziua 3

Momente culturale autentice.

După o plimbare în zona lacului Kovoda, vom începe urcarea spre culmile munților. Pe măsură ce ne vom apropia de vârful muntelui Tota, aflat la peste 2000 de metri altitudine, peisajele vor deveni spectaculoase. Ne vom opri în satul Ksimer, unde vei fi întâmpinat de mukhtar cu un prânz tradițional. Te vei bucura de un adevărat festin alături de localnici. Următoarea destinație este Râul Koprülü. Apele repezi și formațiunile geologice neobișnuite alcătuiesc un colț de natură care îți va tăia răsuflarea. După o zi de experiențe culturale autentice, va urma o seară fermecătoare, în cabanele de pe malul Râului Koprülü.


Ziua 4

Rafting și excursie la Dolomiți

Ziua începe cu o aventură de rafting pe apele învolburate ale Râului Koprülü. Te vei bucura de frumusețea maiestuoasă a peisajului și de liniștea idilică a naturii. În tot acest timp, vei fi în totală siguranță. Vom lăsa apele râului în urmă, pentru o drumeție prin uimitorul labirint natural format de formațiunile pietrose din "Mica Cappadocia". Pe fundal, ne vor acompania Dolomiții. După o zi plină de adrenalină, seara va fi una liniștită, în jurul focului.


Ziua 5

O ultimă privire.

Nu există un mod mai potrivit de a încheia incursiunea în acest colț fantastic de lume decât printr-o drumeție prin canionul Râului Koprülü. Vei avea parte de priveliști de vis și vei traversa un pod spectaculos peste apele agitate ale râului. Peisajul va fi completat de arcade și ruine antice, care îți vor fermeca privirea. Excursia va fi încheiată de o scurtă experiență off-road prin canion. În a doua parte a zilei ne vom îndrepta spre Antalya, unde vei avea parte de timp liber pentru a explora orașul în voie.

Preț

1165€/persoană - cazare 2 persoane în cameră dublă, 4 persoane în jeep

Suplimentul pentru camera single variaza si este disponibil la cerere.


Prețul include

 • pensiune completă
 • transport cu automobile Suzuki Grand Vitara sau cu echivalentul lor, cu 4 pasageri în fiecare jeep
 • costul carburanților
 • o "cutie cu bunătăți" în fiecare jeep, conținând gustări, cafea etc.
 • transportul între locații
 • bacșișurile pentru localnici
 • cazarea la hotel de 3/4 stele
 • apă minerală în fiecare zi
 • taxe de intrare la rezervațiile naturale, parcurile și spectacolele din program
 • ghid profesionist
 • ghid local
 • personal jeep

Prețul nu include

 • zborurile spre și de la destinație
 • asigurările de călătorie personale și de bagaj aferente sejurului
 • cheltuieli personale (băuturi în timpul meselor, suveniruri, etc.)
 • taxele de viză și aeroport

Destinații