Toate Destinațiile Bulgaria

Prin localizarea geografică unică și traseele 4x4 grozave, Bulgaria oferă turiștilor posibilitatea de a se îmbarca în aventuri off road și de a participa în activități grozave pe tot parcursul anului. Bulgaria are un cadru natural bine conservat, cu trei parcuri naționale, zone protejate și nenumărate parcuri și rezervații. Vei fi uimit de frumusețea și diversitatea florei și faunei din Bulgaria. Ai de ales dintr-o mulțime de activități în mijlocul naturii, astfel încât nu ai cum să pleci nemulțumit. Civilizația nu a deteriorat cu nimic aceste locuri fermecătoare, iar minunile naturii pierdute în alte locuri sunt încă prezente în Bulgaria. În plus, cultura locală și istoria fascinantă fac din Bulgaria o destinație de vis pentru orice turist. RINA Adventures te invită în Bulgaria pentru o aventură off road unică.

Vezi aventurile

 Pirineii Spanioli

Pirineii, care se întind de-a lungul Spaniei, Franței și Andorrei, sunt o adevărată bijuterie a naturii. Pădurile mereu verzi, râurile repezi și lacurile alpine alcătuiesc un peisaj de vis. Topografia unică a locurilor și comorile naturale sunt copleșitoare. Te vei simți ca în paradis în satele pitorești, degustând cele mai delicioase bucate și vinuri. Vei călători cu mașini de teren și vei face plimbări într-un decor care îți va tăia răsuflarea. Călătoria magică prin Pirinei se va încheia în frumoasa capitală a Cataloniei, Barcelona. Alătură-te RINA Adventure pentru o experiență în cele mai frumoase colțuri ale naturii din Europa.

Vezi aventurile

 Turcia

În Turcia se află și lanțul muntos Taurus. Râurile repezi și satele modeste ascunse în golul alpin îți vor arăta o Turcie pe care nu o bănuiai. Pe lângă peisajele neobișnuite, te vei bucura și de Turcia renumită pentru preparatele delicioase și generozitatea localnicilor. Numai o experiență 4x4, cu activități interesante și distractive, te poate apropia de aceste locuri unice și uimitoare. Vei vizita izvoarele lacurilor și râurilor Turciei, vei face rafting pe ape învolburate și vei avea ocazia să admiri privelişti extraordinare, din puncte pe care numai cunoscătorii le știu. Cazarea în cabane pe malul lacului și o conversație cu mukhtar, bătrânul satului, sunt doar câteva dintre experiențele unice pe care le-am plănuit pentru tine. Medraft te invită la o călătorie incredibilă în Munții Taurus.

Vezi aventurile

 Georgia

După 200 de ani de dominație rusească, dintre care 70 de influență sovietică, georgienii se bucură de independență și își redescoperă tradițiile antice, comorile culturale și limba unică. Poporul georgian este mândru, dar, mai important, este cald și ospitalier. Locuitorii Georgiei îi primesc pe vizitatori cu brațele deschise, oferindu-le o perspectivă unică asupra țării lor frumoase, istoriei fascinante și bucătăriei locale delicioase. Georgienii te vor invita în casele lor să încerci bucatele tradiționale și să guști din vinul local. După câțiva ani turbulenți de tranziție, Georgia este astăzi un loc unde domină pacea și liniștea. Și este o țară care merită cu siguranță vizitată. Călătorind cu vehicule 4x4, vei avea acces la minunile naturale ale acestei țări, unele dintre ele accesibile doar pe trasee off road. Pe lângă peisajele montane care îți vor tăia răsuflarea, lacurile sălbatice și văile înverzite, vei vedea castele antice, biserici și alte monumente. RINA Adventures te invită la o aventură 4x4 de neuitat în Munții Caucaz.

Vezi aventurile

 Grecia

Când te gândești la Grecia, îți vin în minte insulele, muzica tradițională și obiceiul de a sparge farfuriile. Dar Grecia are mult mai mult de oferit. Grecia care nu este atât de cunoscută turiștilor cuprinde peisaje uimitoare, culori magice și colțuri de natură ascunse. Râurile turcoaz și satele idilice, încadrate de creste alpine acoperite de zăpadă formează o panoramă care cu siguranță îți va tăia răsuflarea. Experiența unică în Grecia va fi completată de o varietate de mâncăruri tradiționale delicioase și de relaxarea în taverne. Călătoria cu jeepurile te va purta pe drumuri șerpuite, de-a lungul râurilor, spre o altitudine de peste 2000 de metri. Trecătorile pitorești vor fi poarta spre regiuni rustice, aflate departe de traseele turistice convenționale. RINA Adventure te invită să te îndrăgostești de Grecia.

Vezi aventurile

 Guatemala

Circuit 4x4 în Guatemala - Situată în America Centrală, Guatemala este un loc cu adevărat magic, nu numai datorită climatului și traseelor off road grozave, ci și pentru că este casa uneia dintre cele mai vechi populații băștinașe - maiașii. Minunile naturii pur și simplu răsar la fiecare colț, iar satele și așezările localnicilor nu fac decât să adauge la pitorescul locurilor. Această destinație fascinantă și mistică va fermeca pe oricine se aventurează să cunoască gustul adevărat al traiului tradițional guatemalez.

Guatemala este împărțită în regiuni care se administrează singure și au grijă să conserveze unicitatea culturii și tradițiilor locale.

RINA Adventures te invită la o călătorie într-un colț de lume în care nu vei găsi doar culturi antice, ci și peisaje sălbatice uimitoare, o arhitectură unică, kilometri de junglă, coasta Caraibelor și o biodiversitate extraordinară. Vom vizita păduri luxuriante, comunități maiașe izolate, râuri și cascade învolburate, regiuni vulcanice și peisaje dintre cele mai variate. Alătură-te unei incursiuni unice într-una dintre cele mai frumoase țări din America Latină.

Vezi aventurile

 Munții Himalaya Indieni

Circuitul în Himalaya indiană este un traseu 4x4 off road unic, care explorează culturi diverse, peisaje care îți taie răsuflarea și o varietate mare de tradiții, credințe, specialități culinare, limbi, ritualuri și filosofii de viață. Localizați în jurul hotarelor Indiei, Munţii Himalaya indieni sunt ceea ce pelerinii numesc "casa zăpezii". Munții abundă în locuri fascinante și inspiră admirație tuturor celor care locuiesc acolo sau le străbat potecile.

Lanțul muntos este casa multor triburi cu culturi și tradiții diferite. Ascunși în regiuni izolate, localnicii sunt foarte primitori și prietenoși. În vasta întindere alpină vei descoperi și temple, mănăstiri, râuri, ghețari și văi pitorești.

RINA Adventures te invită la o călătorie în inima munților Himalaya care îți va da ocazia să te redescoperi pe tine însuți, în timp ce explorezi o geografie unică pe glob. Traseele noastre te vor duce pe cărări puțin umblate și îți vor face cunoștință cu poporul ospitalier și divers care trăiește în aceste locuri magnifice. Îți garantăm o experiență autentică într-unul dintre puținele locuri din lume unde civilizația și turismul nu au reușit să pătrundă și să schimbe frumusețea naturală.

Vezi aventurile

 Islanda

"Tărâmul gheții" este localizat în mijlocul unei zone de vulcani activi, în nordul Atlanticului. Insula este vastă, însă puțin locuită, în cele mai multe zone. Populația Islandei ajunge la doar un sfert de milion de oameni. Islanda are o topografie uimitoare, cu o combinație între câmpii de sol vulcanic, vulcani activi, râuri glaciare, cascade imense, râuri de lavă şi izvoare naturale termale. Toate aceste elemente alcătuiesc o destinație care nu e numai neobișnuită și aspră, dar și foarte frumoasă și unică. Minunile Islandei sunt în totalitate naturale, iar peisaje sunt mereu schimbătoare.

Caleidoscopul format de rocile vulcanice colorate este străbătut de râuri subțiri argintii. Stâncile aliniate pe malul oceanului sunt populate de colonii de pinguini nordici, lupi de mare și pescăruși, cu vizite ocazionale ale urșilor polari și ale vulpilor nordice, în special pe întinderile de gheață și în regiunea centrală a insulei. În călătoria noastră, vom trece pe un drum unic, printre petice de vegetație, gheizere, râuri de lavă și izvoare termale. Vei observa, din când în când, ferme izolate și ciobani cate cutreieră pustiul. Totul în mijlocul unei întinderi imense de sălbăticie. Medraft te invită să vizitezi țara Europeană unde civilizația și-a pus cel mai puțin amprenta și să pășești pe ambele părți ale faliei.

Vezi aventurile

 Maroc

Un circuit 4x4 în Maroc este o experiență unică în viață, care îți va stimula toate simțurile și te va introduce într-o lume colorată și exotică. Circuitul 4x4 din Maroc nu este o vacanță ca oricare alta, ci o incursiune într-o țară splendidă atât din punct de vedere cultural, cât și din cel al naturii. Marrakech te va fermeca prin bazarurile colorate, spectacolele stradale, artiștii meșteșugari și atmosfera plină de mirosuri exotice emanate de preparatele tradiționale și de mirodenii. Până și călătorii obișnuiți cu locuri ciudate vor fi surprinși de viața ciudată dusă de Berberi și de tradițiile unice ale poporului nomad Tuareg. Din Munții Atlas până în deșertul Sahara, Marocul le oferă turiștilor o gamă extrem de variată de minuni ale naturii, popoare exotice și o istorie fascinantă. RINA Adventures te invită într-o aventură 4x4 captivantă și bogată în culori, mirosuri și gusturi, pe care nu o vei uita prea curând.

Vezi aventurile

 Mongolia

Mongolia se învecinează la nord cu Rusia și la sud, est și vest cu China. Țara are o istorie bogată și fascinantă, cu povești despre perioade de dominație mondială, în special în era lui Ginghis Han, cel care a pus temeliile statului în 1206. Circuitul off road RINA Adventures te conduce în inima Mongoliei, unde vei vedea cu ochii tăi cum trăiesc nomazii și vei experimenta cultura celor care trăiesc pe vastul teritoriu mongol. Traversăm această țară extraordinară cu vehicule 4x4 și campăm pe malul lacurilor, călătorim pe cai, participăm la ritualurile șamanilor și înțelegem mai multe despre viața mongolilor, al căror trai s-a schimbat foarte puțin de-a lungul secolelor. Vei avea parte de o experiență unică și vei înțelege de ce Mongolia este una dintre cele mai populare destinații pentru circuite 4x4.

Vezi aventurile

 Muntenegru

Te invităm într-un circuit 4x4 revigorant, în mijlocul unui peisaj mirific, cu lacuri albastre ca văzduhul, rezervații naturale, sate pitorești și multe altele. Natura sălbatică este presărată cu tradiții diverse. Muntenegru este o țară mică, așezată pe malul Mării Adriatice, la capătul sud-vestic al Balcanilor. Deși teritoriul său nu este vast, Muntenegru este plin de minuni naturale. Râurile limpezi, lacurile turcoaz, rezervațiile naturale bine conservate, pădurile luxuriante, piscurile înalte și satele deosebite sunt doar câteva dintre lucrurile care te vor fermeca în această țară. Topografia variată și sursele variate de apă dau naștere la o mulţime de colțuri de rai a căror frumusețe și liniște îți vor tăia răsuflarea. RINA Adventures te invită într-un circuit 4x4 care te va conduce pe cele mai frumoase drumuri, spre peisaje virgine care îți vor face inima să tresară.

Vezi aventurile

Aventuri